Vertaisryhmät

Hortonin neuralgiaa sairastavien vertaisryhmät ja kokoontumiset Suomessa

Kuopio
Tapaaminen tulossa maaliskuussa 2023, tarkentuva ajankohta löytyy Facebook-ryhmästä Hortonin syndrooma.

Oulu

Tulossa

Seinäjoki

Vertaistukiryhmä kokoontuu Seinäjoella Olkkarissa (Kauppaneliö 2) parillisten kuukausien ensimmäisinä torstai-iltoina klo 18-20. Kesä- ja joulukuun illat järjestetään vain tarvittaessa.  Katso mainos.

Seuraava kokoontuminen 6.4.2023 klo 18 Olkkarilla.

Tampere

Tampereen seudun Horton-potilaiden ensimmäinen kokoontuminen oli 26.1.2023 klo 18 Tampereen seudun Vertaiskeskuksella.

Seuraava tapaaminen on 9.2.2023, tapahtuma löytyy Facebook-ryhmästä Hortonin syndrooma.

Turku

Turun seudun Hortonin neuralgiaa sairastavien vertaistapaaminen oli tammikuussa 2023. Seuraava suunnitteilla toteutua toukokuussa 2023.

Näistä ja muista kokoontumisista pysyt parhaiten kärryillä seuraamalla Facebook-ryhmää Hortonin syndrooma / Sarjoittainen päänsärky sillä kaikki kokoontumiset eivät ole Horton-yhdistyksen järjestämää toimintaa.